Teamcoaching
Pasfoto Sem

Teamcoaching

Een goed lopend team is niet zo vanzelfsprekend. Maar als het team elkaar kent, elkaars kwaliteiten benut en ruimte laat voor verschillen, dan is het tot grootse prestaties in staat.

Dat gun jij toch ieder team? Maar toch ook jezelf als leidinggevende?

Het teamcoachtraject stel ik samen met het team en de opdrachtgever samen. Met welke uitkomst wil de opdrachtgever en het team het traject afsluiten? Wanneer wordt het traject als succesvol beschouwd?

Met elkaar onderzoeken we de kwaliteiten binnen het team. Dit doen we al wandelend in de natuur en passen allerlei ervaringsgerichte oefeningen toe om met elkaar de nieuwe koers te bepalen.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.
Ontvang binnen 1 werkdag mijn reactie

Locaties

Innergy By Nature gebruikt de natuur in Heerhugowaard en Schoorl als standaard coachlocatie. Desgewenst behoort een andere locatie tot de mogelijkheden, zoals de natuurlijke omgeving rondom je organisatie.

Het buitencentrum Schoorlse Duinen is het startpunt van de natuurcoach sessies in de Schoorlse Duinen.

Deze duinen zijn het hoogst (54 m) en het breedst (5 km) van Nederland. Het is een prachtig gevarieerd duingebied met naald- en loofbossen, strand en heide.

Startpunt

Wandelroutebord voor het
Buitencentrum Schoorlse Duinen
Oorsprongweg 1
(navigatieadres: Heereweg 62)
1871 HA Schoorl

Impressie

De Waarderhout is een zeer divers bos in Heerhugowaard en is prachtig opgeknapt door Staatsbosbeheer. Zo zijn er mooie wandelpaden, slingerende paadjes tussen de bomen door en een vennetje.

Het aanwezige water en de wisselende vegetatie trekt veel vogels. Er vliegen roofvogels, waaronder haviken, sperwers en buizerds. In het voorjaar word je getrakteerd op een concert van kikkers en padden uit de paddenpoel.

Startpunt

Ingang van het Speelbos Waarderhout
Rustenburgerweg
1703 RZ Heerhugowaard

Parkeertip

Parkeerterrein Speelbos Waarderhout

Impressie

Rondom de Heerhugowaardse wijk Stad van de Zon ligt het recreatiegebied Park van Luna. Een gebied met bos, weides, strand en vooral veel water. Het hoogste punt op de uitzichtheuvel geeft uitzicht op de dijk, het molenland en de Schermer. In het zuidelijk deel van het park ligt het Huygendijkbos. Dit bos is een prachtig wandelgebied en bestaat vooral uit loofbomen, open weides en heeft daarnaast een verrassend mooie kikkerpoel.

Startpunt

Ingang Park van Luna aan het parkeerterrein voor My Healthclub
Oosttangent 4
1705 PA Heerhugowaard

Parkeertip

Parkeerterrein voor My Healthclub

Impressie

Inspiratie

Stilte is niet de afwezigheid van geluid. Stilte is de diepste klank.

— Tao Meng

Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.
Coachee

Ik vind het fijn dat je in de communicatie heel helder bent, zowel live als via de mail. Wat heb ik geleerd; Ik ben weer in contact met mezelf en heb tools gekregen waarmee ik ook weer terug kan naar mezelf als ik ‘verdwaal’ in de wereld (van anderen).

Suzanne
Coachee

Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.

Moeder (42) en dochter (7)
Innergy Workshop

Sem is een coach die naar je luistert, zich door het hele traject bewust is van je hulpvraag en deze in elke sessie met verschillende oefeningen weer de aandacht geeft waardoor je “on track” blijft. Sem werkt methodisch met een persoonlijke benadering en naar mijn beleving is daar een mooi samenspel in.

 

Spencer
Coachee